Kinderen

Binnen mijn praktijk zijn ook kinderen welkom voor begeleiding. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg en samen met de ouders.

In mijn begeleiding aan kinderen staat hun beleving van de wereld centraal. Wat heeft het kind nodig om zich veilig en gezien te voelen, en wat kunnen de ouders doen om hier aan tegemoet te komen. Maar ook belangrijk, hoe komt het plezier en de ontspanning terug in een gezin, ook als er een kind is dat niet lekker in zijn vel zit of zich anders ontwikkelt.

Een gezinstraject is altijd persoonlijk en op maat. We kijken samen wat er nodig is om het kind te helpen zich te ontwikkelen, en de balans in het gezin te herstellen.

Je kunt in mijn praktijk terecht als je kind moeilijk communiceert, emoties heeft die hij niet goed kan reguleren, duidelijk niet lekker in zijn vel zit of als je met de handen in het haar zit over de opvoeding.

Wil je hulp voor je zoon of dochter, neem dan eerst telefonisch contact op zodat we kunnen bespreken wat er speelt en of mijn hulp passend is voor jullie hulpvraag.