Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Praktijk Dichtbij
Average rating:  
 14 reviews
 by Anoniem

Deskundig, betrokken en geeft inzicht in situaties zodat je overzicht krijgt. Duidelijke communicatie en een liefdevolle en warme persoonlijkheid.

 by Anoniem

Ik ben blij en dankbaar dat Marloes er was door het bieden van een luisterend oor en om mij inzichten te geven om weer terug bij mijzelf, mijn gevoel, mijn lichaam te komen, waardoor ik mijzelf weer terug heb mogen vinden.

 by A
Wat heeft de behandeling jou gebracht?: Relativeren, betere zelfzorg en betere communicatie

Een heel fijn persoon. Vanaf de eerste kennismaking viel er een last van mijn schouders af omdat zij rust en warmte uitstraalde. Hierdoor waren mijn zenuwen direct weg.

 by Ben
Wat vond je van de behandeling bij Praktijk Dichtbij?: Top
Wat heeft de behandeling jou gebracht?: Ontspanning

Marloes gebeld of ze mij kon helpen mijn stress niveau te verlagen, na wat gesprekken en ontspanningsoefeningen lag je als snel de vinger op de zere plek, hierna heb ik besluiten genomen en ga ik vol vertrouwen en ontspannen de toekomst in. Bedankt Marloes

 by M
Wat vond je van de behandeling bij Praktijk Dichtbij?: Helpend
Wat heeft de behandeling jou gebracht?: Inzicht

Door de behandeling bij Marloes weet ik nu beter wat ik moet doen als ik mij slecht voel, en wat ik kan doen om mij beter te voelen. Het is me gelukt keuzes te maken die ik lang had uitgesteld. Ik kan beter voor mezelf zorgen. Dankjewel!

 by Sterre
Wat vond je van de behandeling bij Praktijk Dichtbij?: De juiste begeleiding en luisterd oor.
Wat heeft de behandeling jou gebracht?: Marloes heeft mij uit die bodemloze put gehaald.

Wat is het spannend maar ook moeilijk om de stap te zetten om hulp te vragen... maar wat ben ik onwijs blij dat ik bij jou terecht ben gekomen.
Vanaf moment een voelde het vertrouwd en had ik het gevoel dat ik werd gehoord.
Marloes is zo onwijs lief, respectvol en vertrouwd en als iemand ooit hulp nodig heeft raad ik iedereen aan om naar Marloes toe te gaan.

 by Robin
Wat vond je van de behandeling bij Praktijk Dichtbij?: Perfect
Wat heeft de behandeling jou gebracht?: Weer lekker in mijn vel

Ik kwam Marloes online tegen bij mijn zoektocht naar psychologen. Haar intro zorgde bij mij gelijk al voor een goed gevoel. Ik vond het onwijs spannend om de eerste keer daar naar binnen te stappen, maar vanaf moment één voelde het gelijk vertrouwd. Elke twee weken ging ik heen om mezelf uit een mindere periode te helpen. Na een halfjaar kan ik zeggen dat ik weer aardig stabiel ben en dat had ik niet zonder Marloes gekund. Ze was voor mij de eerste die wilde luisteren en begreep waar ik in zat. Ik ben er daarvoor enorm dankbaar voor en mocht het weer niet zo lekker gaan weet ik gelijk waar ik terecht kan!

 by Marja
Wat vond je van de behandeling bij Praktijk Dichtbij?: Bij Marloes zit je op een veilige plek
Wat heeft de behandeling jou gebracht?: Rust, hulp voor mijn dochter

Wij voelden ons meteen veilig en vertrouwd bij Marloes.
Marloes wist ook meteen de juiste instantie bij mijn dochter te betrekken toen zij heel diep zat. En door mijn dochter het gevoel te geven dat zij er echt toe doet dat haar mening er mag zijn. Is zij beetje bij beetje weer zichzelf aan het worden. Lieve Marloes, Bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

 by Eline

Marloes heeft mij op een prettige en gevoelige manier inzichten gegeven waardoor ik mezelf beter begrijp. Ik voelde mij snel op mijn gemak en voelde me gehoord en begrepen. De behandelingen hebben me geholpen keuzes te maken voor mezelf. Als ik ooit weer even vastloop, zal ik zeker terug gaan naar Marloes!

 by Teun

Mooie gesprekken, fijne behandelingen.
Kon direct bij de praktijk terecht zonder wachtperiode.
Ik ben er nog niet helemaal, maar zeker op de goede weg gezet door Marloes.
Dank nogmaals.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»