Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Praktijk Dichtbij
Average rating:  
 3 reviews
by Dirk on Praktijk Dichtbij

Na de eerste sessie voelde ik mij al gelijk op me gemak, was een veilige omgeving om over mijn gevoelens te praten en ze is erg geintresseerd, ik heb dit als erg prettig ervaren.

by Inge on Praktijk Dichtbij

Ik heb de behandeling van Marloes als heel fijn en nuttig ervaren. Haar warme en open uitstraling geven een erg vertrouwd, rustig en fijn gevoel. Ze weet al snel de juiste, nodige punten te vinden en te prikkelen waar nodig, en voelt goed aan wat nodig is. Haar aanraking en behandeling vond ik zeer helpend en steunend. Ze weet de juiste snaren te raken en creƫert inzichten op een liefdevolle manier. Een hele fijne, warme, begripvolle en daadkrachtige therapeute, ik zou haar zeker aanraden.

by Hennie Brussee on Praktijk Dichtbij

De eerste kennismaking voelde zeer vertrouwd en veilig. Marloes wist me op mijn gemakt te stellen wat mede kwam door haar natuurlijk rust die ze uit straalt. Ik wist direct dat ik mij verder wilde laten begeleiden in mijn verwerking traject door Marloes. Ik ben nu 6 keer geweest, we hebben veel gesproken, oefeningen gedaan waar ik mij zelf tot het aardse kon laten komen. Een keer een sessie gedaan dat ik op een verhoogd bed lag waar Marloes door middel van rustige veilige woorden en hand aanrakingen mij tot me zelf kon laten komen. Ik ervaar haar werkwijze en benadering als veilig en fijn. De gedane sessies hebben mij tot nu toe weer in mijn zelf doen geloven, dat ik er mag wezen. Marloes is open ook in haar eigen ervaringen die ze wel eens inzet bij onze gesprekken.