Onzekerheid

Je geeft om je leven en je gaat zorgvuldig om met jezelf en anderen.

Toch voel je je heel vaak onzeker, vind je het moeilijk keuzes te maken, en heb je frustraties omdat veel dingen die je wilt niet lukken of heel stroperig verlopen. Soms weet je ook helemaal niet wat je nou eigenlijk wilt. Je doet zo je best maar waarom lukt het toch niet? Het leven gaat ook zo snel, je knipt met je vingers en er is weer een week voorbij.

Je weet dat het echte leven iets anders is dan alleen maar succes. Maar je voelt een verlangen in jezelf naar bewustwording, en het volgen van een rode draad vanuit jezelf waar je aan vast kunt houden. Ook als het moeilijk is. Je hoeft geen perfect leven, maar je wilt wel graag blijven staan en rust voelen én uitstralen naar de mensen waar je voor zorgt.

Je wilt je zeker voelen over wat je doet en minder gevoelig zijn voor wat anderen vinden. Een gevoel van tevredenheid en dat de dingen kloppen, wat zou dat fijn zijn.

Als dit iets is wat je herkent, en je wilt graag hulp dan kun je bij Praktijk Dichtbij terecht. Ik help je helderheid te vinden en stevig contact te maken met jouw gevoel en innerlijke sturing.

Het resultaat is dat je kunt dealen met de beweging van het leven, vanuit jouw eigen gevoel van zuiverheid en rust. Je weet wat je wilt en wat je voelt, en kunt daar naar handelen. De mening van anderen hoor je wel, maar heeft geen vervelende invloed op het pad dat jij loopt. Je kunt jezelf zijn tussen alle anderen en dat geeft rust.