De Coronatijd

Lieve allemaal, wat een spannende tijden. Er komt een golf over ons heen waarvan we niet weten wie het zal treffen en hoe. Er is veel onzekerheid.

Mijn advies in moeilijke tijden is altijd: blijf dicht bij jezelf en zorg goed voor jezelf. Dat geldt nu ook, heel letterlijk.

Laten we alsjeblieft proberen zoveel mogelijk thuis te blijven, nu dat nog zin kan hebben. Zodat de mensen die hun huis wél moeten verlaten hun werk zo goed en veilig mogelijk kunnen doen.

De controle die je verder hebt, ligt momenteel vooral binnen de grenzen van je eigen thuis. Richt je op wat je wel kunt doen, binnen die grenzen. Bijvoorbeeld:

🌿 Probeer ook af en toe met lekker praktische zaken bezig te zijn. Dat leidt af en brengt je in je lijf. Bak een brood of een taart, knip bloemen uit en plak ze op, ruim je kast op of schrijf een kaart aan je familie.

🌿 Heb je kinderen thuis? Laat perfectionisme varen en doe wat bij jou en je gezin past om deze tijd zo goed mogelijk door te komen. Voor kinderen is een goede sfeer en een gevoel van veiligheid belangrijker dan…nouja wat dan ook.

🌿 Haal mooie herinneringen op samen, dat zijn de parels in jezelf die je altijd bij je draagt, en goede energie geven.

Ik wens iedereen veel vertrouwen, steun en kracht, vooral als je met het virus te maken krijgt.

En heb je behoefte aan virtuele steun, laat het me weten. Mijn app/mail staat in deze periode vrijblijvend voor je open!

🌿 06-27 425 704
🌿 contact@praktijk-dichtbij.nl