Herfst actie

De blaadjes gaan weer vallen, de lichtjes mogen weer aan. Brandt jouw lichtje nog?

In het kader van mijn herfstactie, verloot ik een gratis dienst. Het enige dat je hoeft te doen is mij een mailtje of berichtje sturen, en aan te geven voor welke dienst je kiest. Aan het eind van de week (begin oktober) krijg je van mij bericht. Je kunt kiezen uit:

  • een online kennismakingssessie van 45 minuten
  • een “Authentic Being” sessie van 45 minuten op de behandeltafel (je ligt onder een dekentje op de behandeltafel. Door de behandeling ervaar je een diepe rust)
  • een geleide meditatie met nagesprek van 45 minuten.

Heb jij behoefte aan rust in je lijf, en overzicht in je hoofd? Meld je aan voor een GRATIS sessie, en geef aan welke van mijn diensten bij jou past.

Bel/app: 06 27 425 704 of mail: contact@praktijk-dichtbij.nl