Niet ergens naartoe, maar ergens naar terug

We leven best in een drukke maatschappij, waar scholing en presteren een grote rol speelt. Eigenlijk is daar niks mis mee. Totdat het je hoofdmoot wordt.

Als je bijvoorbeeld je geliefden afsnauwt omdat je maar bezig bent met deadlines van het werk, in plaats van tijd te nemen voor de mensen om je heen.

Als je al tijden niet meer gezond hebt gekookt omdat je van de ene sport naar de andere toneelrepetitie scheurt, in plaats van met aandacht en zorg in de keuken te staan om eten te maken.

Als je eigenlijk niet meer weet hoe het met jezelf gaat, omdat je zo bezig bent met het behalen van doelen die niet gaan over wat voor jouw basis belangrijk is.

Als het eigenlijk gewoon niet meer leuk is allemaal, en je het contact met de echte dingen verloren bent. Je alleen voelt. Verdrietig. Ongezien. Moe.

Dan is het tijd om niet meer ergens naartoe te gaan, maar ergens naar terug. Naar de basis van jezelf en je leven. Wat heb jij nodig om weer tot rust te komen? Wat heb je veel te lang niet gedaan, wat wel nodig is voor jou om van het leven te genieten? Hoe kun je je lijf ondersteunen om te herstellen van al die drukte? Wat voel je eigenlijk, echt?

Om dan eindelijk tot rust te komen in jezelf, je van waarde te voelen omdat je jezelf waardevol behandelt, weer te voelen om wie je geeft en hoe je dat wilt uiten, en weer te weten waar jij het allemaal voor doet, dat leven.

Is het voor jou ook nodig om daar naar terug te gaan? Neem gerust contact op voor een afspraak.

🌿06-27 425 704
🌿contact@praktijk-dichtbij.nl