In je lijf, in je leven

In mijn praktijk werk ik veel met technieken om je bewust te maken van wat er in je lijf speelt. Hoe dingen voelen. Hoe jij je binnenkant beleeft. Door bijvoorbeeld korte meditaties, of samen een specifiek gevoel te onderzoeken.

Dit doe ik omdat de beleving aan jouw binnenkant van grote toegevoegde waarde is. Voor het verwerken van dingen, maar ook voor het maken van keuzes waar je echt achter staat en het leren van gedrag wat echt bij jou past.

Wat ons hoofd zegt weten we vaak wel. Maar ons gevoel is soms veel minder sprekend. Ik help je dit te vertalen en om te zetten naar praktische tools.

We komen uit een tijdperk waarin het hoofd, de cognitie, het tastbare, lange tijd centraal is gesteld. En we bewegen naar een leefwijze waarin het gevoel, het ontastbare, steeds meer ook een plek in gaat nemen. Zodat we vanuit rede EN gevoel onze plek in kunnen nemen in een wereld die soms zo onoverzichtelijk lijkt.

Spreekt dit je aan? Heb je vragen? Neem gerust contact op. In mijn praktijk behandel ik voornamelijk mensen met spanning- en stressklachten. Mensen die tegen een burn-out aanzitten, niet goed weten waarom ze zich niet goed voelen, moeite hebben met keuzes, of last hebben van een heel druk hoofd. Ook als jouw klacht hier niet bij staat, maar mijn hulp jou wel aanspreekt, schroom niet contact op te nemen.

🌿06 27 425 704
🌿contact@praktijk-dichtbij.nl

Praktijk Dichtbij
Average rating:  
 0 reviews