Mijn hobbels

Hobbels heb ik zelf ook. In het verleden ligt een ervaring met een destructieve relatie, en een psychose tgv trauma. In het hier en nu zijn de kwetsbaarheden soms nog voelbaar.

Wat mij helpt is altijd naar binnen te keren, en vanuit mijn hart te voelen, waar gaat dit over? Wat wil het liefdevolle dat ik hier van leer? Waar heb ik mijn intuïtie wel gehoord, maar niet naar geluisterd? Welke keuze kan ik opnieuw maken vanuit liefde en respect voor wie ik ben?

Om rustig naar binnen te kunnen keren, heb ik een basis nodig. Van uitgerust zijn, mijn praktische problemen oplossen/aanpakken, hulp vragen als dat nodig is (help, moeilijk!!) en verbinding maken met wie en wat mij lief is.

Soms is het een zootje, en moet ik weer opnieuw bij de basis beginnen: de ouderwetse RRR, en kom ik er dan pas achter wat er op subtieler niveau aan de hand is.

In mijn praktijk probeer ik dan ook altijd mee te geven dat bouwen aan een goede basis, net zo, of misschien wel nog belangrijker is, dan spirituele of emotionele groei. Je moet ergens op kunnen staan!

Wil je dat ik met je meekijk, hoe je dit kunt doen in jouw leven? Neem gerust contact op!

­čî┐06 27 425 704
­čî┐contact@praktijk-dichtbij.nl

Praktijk Dichtbij
Average rating:  
 0 reviews