Richtingaanwijzers binnen en buiten jezelf

In het leven zijn er verschillende richtingaanwijzers, om je te helpen op te groeien, keuzes te maken en een leven op te bouwen.

Ik deel ze vaak in, als richtingaanwijzers IN en richtingaanwijzers Buiten jezelf.

🌿Buiten jezelf, oa:

  • opvoeding
  • hoe het hoort
  • maatschappelijke verwachtingen
  • behoeften en verwachtingen van anderen
  • school en studie

🌿In jezelf, oa:

  • wat voel ik
  • wat zijn mijn wensen
  • wat zijn mijn grenzen
  • wat past bij mij, wat zijn mijn waarden
  • wat heb ik te geven, en wat niet?

In mijn praktijk maak ik vaak de beweging met mensen naar de richtingaanwijzers IN jezelf. Als je teveel leunt op de richtingaanwijzers Buiten jezelf, geeft dat een stressvol, ongebalanceerd en onzeker gevoel.

Door niet te gaan fixen aan de buitenkant, maar eerst te gaan voelen in jezelf, kun je gaan voelen wat bij jou past, welke gevoelens bij jou horen en op je gemak raken met jouw eigenheid. En van daaruit leren geven en handelen. Dat voelt fijn.

Wil jij meer weten over jouw richtingaanwijzers van binnen? Wil je de beweging maken naar meer balans en stevigheid vanuit jezelf? Neem gerust contact op, voor vragen of een eerste afspraak.

Je kunt binnen twee a drie weken terecht in mijn praktijk, en soms zijn enkele sessies al voldoende om je weer steviger te voelen.

🌿06 27 425 704
🌿contact@praktijk-dichtbij.nl

Praktijk Dichtbij
Average rating:  
 0 reviews