Emoties

10940446_1038584786168272_3105557670967146185_n

Emoties zijn van nature stromende energieen, die soepel door je heen gaan en weer verdwijnen. Het verdragen van heftige emoties is geen makkie, en het kan gebeuren dat je in een moment van je leven een emotie hebt onderdrukt of vastgezet omdat je het simpelweg niet aankon. Een vastzittende emotie kan jou in het hier en nu in de weg gaan zitten, en ervoor zorgen dat je niet neutraal kunt reageren op wat er zich in het hier en nu aandient. Iets wat lang vastzit wordt vaak onbewust, je kunt er niet gemakkelijk zelf meer bij.

Om deze emotie te bevrijden is het nodig dat je er opnieuw contact mee maakt, door de onbewuste laag heen, en het toelaat zodat het weer een stromende energie kan zijn. Die jou na een tijdje weer verlaat zodat je opgeschoond en vrijer verder kunt.

Binnen mijn praktijk gebruik ik de techniek focussen om mensen hiermee te helpen. Ik begeleid jouw aandacht door jouw lichaam, en ik help je jouw verkrampte plek te vinden en te bevrijden. Dit hoeft niet in een keer, ik volg jouw tempo, en dat is altijd het juiste tempo.

Op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 heb ik tijd ingepland voor individuele behandelingen. Ik kom daarvoor bij jou thuis. Wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op.

Ik werk in de omgeving Schagen – Tuitjenhorn en alles in een straal van 10 km daar omheen.