Hulp aan kinderen

Het blijft een spannend vlak. Want ik ben zelf ook moeder en doe ook niet alles goed. Bovendien weet ik ook dat niet alles alleen maar goed hoeft te gaan.

Maar soms kun je wel wat hulp gebruiken. Omdat je geen goed contact kunt krijgen met je kind, omdat je kind niet binnen de gebaande paden loopt en jij je afvraagt wat je hier mee moet of kan, omdat je kind niet lekker in zijn vel zit, en vooral als je zelf het vertrouwen niet meer kunt vinden om met je kindje om te gaan.

Hiervoor kun je heel goed in mijn praktijk terecht.

Ik ben geen psycholoog die stempels plakt, medicijnen voorschrijft of kinderen in een hokje probeert te plaatsen
Ik ben wel een psycholoog die veel vertrouwen heeft in kinderen en in hun ouders, en graag bijdraagt aan meer (zelf)vertrouwen binnen deze relatie.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

🌿bel/app: 06-27 425 704
🌿Mail: contact@praktijk-dichtbij.nl