Lente

De tijd van boven de grond komen, en spelen met (nieuwe) vaardigheden. Steeds weer kiezen voor wat zon en water is voor jou, zodat jouw bloemen kunnen groeien en ook anderen daar van kunnen genieten.

Maar ook: Weten wat er bij jou onder de grond ligt, en nog aandacht nodig heeft. Wat leer ik daar veel van.

Van nature ben ik naar buiten gericht, wat kan ik bieden, wat heeft een ander nodig. Maar sinds ik ook op zoek ben gegaan naar wat er bij mij onder de zoden ligt, word ik realistischer en rustiger, en weet ik beter wanneer ik moet kiezen voor mezelf. Welke basis ik zelf nodig heb om een bloem te kunnen zijn voor anderen.

En als mijn bloemen geknakt hangen, weet ik dat er eerst weer aandacht nodig is in de bodem. Ook dat wat niet gezien wordt, nog niet in het stralende licht durft/wil/kan, heeft aandacht en liefde nodig.

In mijn praktijk werk ik ook met bloemen in allerlei soorten en maten. Leren water en zonlicht te ontvangen, de grond goed onderhouden, durven spelen met wat je hebt en kunt zijn, en samen zijn met anderen bloemen die bij je passen, zonder al je bloemblaadjes te laten plukken, of dat bij een ander te doen.

Je bent van harte welkom!🌷

🌿 06 27 425 704
🌿 contact@praktijk-dichtbij.nl