Nieuwjaarswens

Lieve allemaal,

zoals ieder jaar, trek ik vanuit mijn mooie kaarten-set “Fluisteringen van de Natuur”, een inspirerende kaart om de feestdagen in te gaan, het jaar af te sluiten en een nieuw jaar te beginnen. Dit jaar zijn het twee kaarten. Bij iedere kaart hoort een beschrijving, en die deel ik hier met je.

🌿🌿🌿🌿

VIER DE VERSCHILLEN

“Je begrijpt dat in het leven alles twee kanten heeft. Zelfs jij hebt verschillende polariteiten in je – mannelijk/vrouwelijk, hoog/laag, goed/slecht, licht/donker. Het zijn de verschillen die ons zo uniek maken. We komen allemaal voort uit een bron en we hebben allemaal het licht van de ziel in ons. Hoe meer we leren en groeien in onze gedachten en gedragingen, hoe meer begrip en medeleven we kunnen ontwikkelen in ons leven. Neem eens even de tijd om een ander te waarderen voor waarden die hij of zij met je deelt en ontdek wat je van deze situatie kunt leren en wat je hiermee wint.”

HET GROTE PLAATJE

“Er gebeurt zoveel meer dan je beseft. Wanneer je in gedachten bent en over de dingen nadenkt, ga je zoveel missen van wat er in de wereld om je heen gebeurt. Je gaat misschien iedere situatie helemaal uitpluizen en bent te gefocust op kleine details. Probeer deze eens van een andere kant te bekijken. Als je moeite hebt gehad met een probleem of een moeilijke situatie, kan deze kaart een teken zijn dat je het antwoord zult vinden als je een stapje terug doet en alles vanuit een breder perspectief ziet, of door de ogen van een ander.”

🌿🌿🌿🌿

Ik wens iedereen warmte en gezelligheid toe, en een mooi en stralend nieuw jaar, 2024.

Marloes Klaver

Praktijk Dichtbij