Ruimte in je lijf

Heb je al langere tijd het gevoel dat de dingen niet lekker lopen, en merk je dat je daardoor vertrouwen verliest? Ben je snel afgeleid van de dingen, en lukt het niet je echt ergens op te focussen? Verval je steeds vaker in afleidings- of demp gedrag waardoor de tijd snel voorbij gaat maar jij eigenlijk aan het echte leven voorbij gaat?

Wist je dat dit het gevolg kan zijn van emoties die hun weg naar buiten niet kunnen vinden? Een stuk gevoel dat ergens ophoopt in je lijf, van recent of langer geleden, waarover je zelf de regie of juist het contact mee verliest.

Dit kan een hoop ruimte innemen in je lijf, waardoor jij te weinig focus overhoudt om de dingen in het hier en nu op een voor jouw bevredigende manier te kunnen doen.

Gelukkig is dit menselijk en kun je met een beetje hulp, weer ruimte maken in jouw lijf en hoofd om je weer te richten op het leven zoals dat voor jou waardevol is.

Zoek je deze hulp? Neem gerust contact op. Mijn werkwijze kenmerkt zich door rust, aandacht, respect en een tempo dat bij jou past.

🌿06 27 425 704
🌿contact@praktijk-dichtbij.nl

Praktijk Dichtbij
Average rating:  
 0 reviews