Wie ben jij?

Wat is jouw verhaal? Wat zegt dit over jouw kwaliteiten en over jouw kwetsbaarheden?

Hoe kan ik jou ondersteunen zachter met jezelf om te gaan? Welke vaardigheden heb je nodig om krachtig rechtop te kunnen staan en het leven te trotseren?

Vragen die voorbijkomen in het eerste gesprek bij mij in de praktijk. Ik ben opgeleid als psycholoog en hecht veel waarde aan mijn vak, en gebruik daarnaast mijn eigen innerlijke goud: een oprechte en oordeel-loze interesse naar wie jij bent. Ik heb geen oordeel over jouw leven, over jouw problemen of over jouw gevoelens. Ik wil ze wel graag leren kennen. Zodat we samen kunnen werken aan meer vrijheid in jou, en er ruimte komt voor je natuurlijk zelfvertrouwen en innerlijk geluk. En jij weer verder kunt bouwen aan een leven dat bij je past.

Heb je last van psychische problematiek in de hoek van angst, onzekerheid, piekeren en twijfelen aan jezelf, een laag zelfbeeld of heb je iets naars meegemaakt en zoek je hulp? In mijn praktijk kun je terecht. Mail of app gerust voor vragen of een afspraak.

🌿06 27 425 704
🌿contact@praktijk-dichtbij.nl

Praktijk Dichtbij
Average rating:  
 0 reviews